Dakwerken Aannemer Voorne putten


Dakwerken Aannemer Voorne Putten

Bouwbedrijf Voorne Putten ook voor uw dakwerk. Alleen dakfolie over dakbeschot of totale dakvervanging, wij zijn  thuis op elk dak.

Wilt u uw oude dakraam vervangen of een nieuw dakraam laten plaatsen, bel gerust voor een afspraak.

Dakbedekking Plat Dak

Uw platte dak voorzien van nieuwe dakbedekking, hier komt nog wel het één en ander bij kijken. Bitumen over bitumen, duurzame EPDM dakbedekking, alles is mogelijk en afhankelijk van de toestand van het dak. Veelal gaat de dakbedekking lekken bij de afvoer, waardoor het oude dakbeschot is aangetast en geheel of gedeeltelijk vervangen moet worden. Wij voorzien u graag van advies en een vrijblijvende offerte.

Vervangen Dakisolatie

Het isoleren van uw dak is vandaag de dag een hot item. Het is kostenbesparend en milieuvriendelijk tegelijk. Wij zijn thuis in vele soorten en maten van daken en isolatie. Laat u vrijblijvend informeren wat voor u de mogelijkheden zijn.

Dak Aanpassing

 Ook het aanpassen van uw dak is bij ons mogelijk. Een uitbreiding aan het huis zoals carport of tuinkamer. Een dakkapel laten plaatsen, en het wijzigen van de dakconstructie. Of iets simpels als een dakraam, bij ons kunt u uw dakproject met een gerust hart tot ontwikkeling laten komen. Eventuele tekeningen, berekeningen en vergunningsaanvraag kunnen wij voor u verzorgen. Wij werken samen met creatieve en innovatieve bedrijven, waardoor geen plan te gek is.  

Dak Renovatie

Dit oud hollandse pannendak was aan vernieuwing toe. De dakpannen, tengels en panlatten zijn verwijderd, waarna er renovatie pirplaten zijn gemonteerd. Voordeel van de renovatieplaat is dat de tengels al gemonteerd zijn. Hierdoor is er een hoge bouwsnelheid te halen, waardoor de kosten relatief laag te houden zijn.